Főoldal » A sötét ötven árnyalata és az otthoni falpanel

A sötét ötven árnyalata és az otthoni falpanel

a sötét ötven árnyalata

A színek hatást gyakorolnak közérzetünkre, továbbá térszűkítő és tértágító hatással is bírnak. Kis helyiségek esetében óvatosan kell bánni a túl erős színekkel, míg nagyobb helyiségeknél igyekszünk elkerülni a lebegés érzetét. Ha nem is a sötét ötven árnyalata, de a sötét és a világos színek kerültek a középpontba a Kerma Design új blogbejegyzésében.

Kanyarodjunk vissza a színekre: a neutrális azaz semleges színek általában előnyt élveznek. Apropó, a sötét ötven árnyalata: a fekete fehérrel társítva elegáns megjelenést kölcsönöz, de csak kis felületen. Nagyobb felületen összenyomja a teret. Meglepő, de a világos színpalettán a zöld az a szín, amit a legegyszerűbben lehet belehelyezni a térbe dekorációval vagy élővirággal. Szobanövényekkel frissességet és üdeséget varázsolhatunk lakóterünkbe.

Minimalista stílus

A minimalista stílus azért is annyira közkedvelt, mert mindössze három-négy alapszín használatával varázsolja elegánssá a lakóteret. Ez a stílus az önfegyelemről szól: a rend, illetve a felesleges holmik nem illenek ebbe a képbe.

Konyha

A  konyhában és étkezőben közkedvelt szín még a sárga használata, mivel a sárga szín nemcsak élénkít, boldogsággal tölt el, hanem az éhségérzetünket is növelheti. Nagyobb felületen a pasztell sárga szín használata ajánlott.

A színek koronázatlan királynője a fehér. Minden helyiségbe passzol, az összes szín jól társítható vele, azonban ha csak ezt a színt használjuk, nagyon steril hatást kaphatunk. Ezt érdemes jól választott dekorációval vagy kiegészítővel, bútorokkal ellensúlyozni. A Kerma Designnál több mint 100 fajta színből és mintázatból választhat a kedves érdeklődő.

Falpanelek széles választéka

Falpaneljeik között találhatóak egyszerű darabok, geometrikus mintával ellátottak és akár 3D hatást keltőek is. Vannak előre színezett falpanel dekorjaik, illetve olyan darabok is, amit a vásárló a saját igényeinek megfelelően színezhet. Ha szeretne inspirációt meríteni, bátran keresse fel Pinterest oldalukat, ahol több mint tízezer fotó áll a rendelkezésére, így ötletekből nincs hiány.

Bőr paneleket lehetséges egyedi méretben is rendelni. A megadott 5 méret mellett vállalják egyedi panelek gyártását is. Illetve lehetőség van a bőr- és műbőr anyagokból méterre is vásárolni. 

Kerma Design falpanel
Műbőr falpanelekből kialakított dekoratív falvédő

Wallart, Loft Design 3D és Kerma műbőr falpanel webáruház. 3D falpanelek, falburkolatok gyártása és forgalmazása.

Szóljon hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés